Romagnoli  - Wit roze sneaker
Romagnoli  sneaker Wit roze sneaker
Romagnoli  sneaker Wit roze sneaker
Romagnoli  sneaker Wit roze sneaker
Anna Pops creatie - Laatste stuk

Wit roze sneaker

ROMAGNOLI

106 €   Incl. 21% btw

Een top sneaker van Romagnoli. Wit lederen uitvoering, in combinatie met oud roze en geel. De sneakers zitten super comfortabel en geven iedere look een stoere en tegelijk elegante touch.
Gele veters en een ritssluiting met klittenband aan de binnenkant van de schoen. Hierdoor zijn de schoenen gemakkelijk aan en uit te trekken. Geheel van leer met een rubberen zool en een uitneembare binnenzool met voetbed, handig voor wie steunzolen draagt.
Kleur: wit, roze,geel,zalm
tailleert normaal
Het werk van Romagnoli begint met de ambachtelijke traditie Made in Italy en streeft één doel na: perfectie in de kindertijd. Passie, materiaalkeuze en aandacht voor vakmanschap en afwerking creëren de juiste schoen voor onze allerkleinsten. Een ideale schoen om hen te vergezellen naar de toekomst, gemaakt met dezelfde zorg als mama en papa. Zo begint het verhaal van een bedrijf dat begon in de regio Marche en seizoen na seizoen, jaar na jaar de buitenlandse markt wist te veroveren, terwijl in het logo de link naar de oorsprong terug te vinden is. De boom met schoenen in plaats van wortels is het symbool van een verhaal dat verder gaat, maar met respect voor het verleden en bewustzijn voor de toekomst. Vandaag de dag blijft ondernemer Tonino Ciannavei, die sinds 2005 aan het roer staat, knowhow combineren met innovatie, in overeenstemming met de principes die de oprichter inspireerden en het erfgoed en de bedrijfscultuur van de schoenen zelf overbrengen, waardoor de impact van het merk wordt geperfectioneerd . Romagnoli is van mening dat de voeten van de nieuwe generaties moeten worden uitgerust met kinderschoenen die strikt Made in Italy zijn, alleen gemaakt met hoogwaardige materialen en de vaardigheden van ervaren vakmensen. Schoenen ontworpen voor het welzijn van de kleine voetjes die ze zullen dragen, maar ook merkkleding, want als het waar is dat mode een spel is, kunnen zelfs kinderen ermee spelen!   ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u