Vacature

15/11/22

Klantenadviseur met een hart voor kindervoeten (deeltijds) voor onbepaalde duur.

Anna Pops bestaat uit een klein dynamisch team met een hart voor mode en gastvrijheid. Zijn er geen openstaande vacatures? Dan mag je bij ons ook altijd spontaan solliciteren. Mail daarvoor naar info@annapops.be.

Momenteel zijn we op zoek naar een klantenadviseur met een hart voor kindervoeten (deeltijds) voor onbepaalde duur.

Afgelopen 10 jaar is Anna Pops uitgegroeid tot dé hotspot voor schoenen met een eigen kwaliteitslabel.

In de functie van adviseur ben je een betrouwbare bron van informatie en weet je als geen ander onze klant te begeleiden naar zijn ideale schoen.  

Jij wordt het gezicht van onze winkel:

 • Je staat in voor een warm onthaal van onze klanten en de uitvoering van een voetanalyse; 
 • Je zorgt voor bestellingen en aanvullingen van de nodige producten op wekelijkse basis;
 • Op rustige momenten steek je een handje toe in het verwerken van online bestellingen; 
 • Je adviseert ook aan de telefoon of via mail;

Wie zoeken wij? Jou… omdat dit profiel bij je past.

 • Een gezonde, natuurlijke aanleg voor enthousiast adviseren 
 • Kennis omtrent het uitvoeren van voetanalyse bij kindervoeten en/of de ambitie hier veel over bij te leren. 
 • Ervaring in een winkel is een plus maar zeker geen must, ook ervaring vanuit de zorg (podologen, kinesisten) telt mee.
 • Kennis omtrent het gebruik van sociale media en de zin om je expertise hierop te delen.
 • Je zit vol passie en leergierigheid
 • Je kan vlot overweg met de basiskennis van een computer
 • Een werkweek van woensdag tot en met zaterdag is geen probleem voor jou.

Wat hebben we jou te bieden:

 • We bieden je een deeltijds contract van onbepaalde duur van 24u (woe, vrij en zat) of 32 u (woe, don, vrij en zat). Je bent tewerkgesteld in Aalst.
 • Een functieconforme verloning (2300 à 2600 bruto voor 38u) wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques
 • Je ontplooit jezelf in een inspirerende en aangename werkomgeving, je deelt graag je expertise en werkt graag met topproducten.

Ging het zonet over jou? Mail dan jouw CV en motivatie naar info@annapops.be.

Onmiddellijke indiensttreding.

We kijken uit naar jouw sollicitatie.

#annapopsbelievers

Anna Pops Corn

03/11/22

20 november

Ongetwijfeld is het volgende herkenbaar :-)....

Je komt in een winkel en je moet altijd rekening houden dat je kind niet overal aankomt, rondloopt zonder grenzen, alles wil hebben, ...

Wij hebben de oplossing, Anna Pops trakteert je kind op een filmnamiddag* op zondag 20 november en laat jou terwijl onbezorgd en gezellig, met je vriendinnen, snuisteren doorheen de najaarscollectie met een hapje en een drankje.  Bovendien geven wij je die dag iets extra op je aankopen.

Wil jij er graag bijzijn op zondagnamiddag 20 november? schrijf je dan zeker in via onderstaande link. 

https://share.hsforms.com/1O4pcZahpR2Sf8r71-GJvOA41xj0 

Speelgoedinzamelactie

03/11/22

donderdag 1O november

Ligt er bij jou ook steeds meer speelgoed onder het stof op zolder omdat jouw spruit te groot wordt voor sommige stuks?

En wist je dat er veel ouders geen cadeau's kunnen kopen voor hun kinderen tijdens de feestdagen?

Omdat circulaire economie meer en meer in het DNA van Anna Pops kruipt (denk hierbij aan Repops, ons tweedehands initiatief), willen we graag een inzameling doen van goed bruikbaar speelgoed om te schenken aan initiatieven die het heel hard kunnen gebruiken.

Breng daarom jullie speelgoed bij ons in de winkel binnen op 10 november en geef op die manier jullie speelgoed een tweede leven.
Wij, met Anna Pops, geven je in ruil voor jullie speelgoed een korting van 10% die je de hele dag kan gebruiken op ons assortiment.

Het ingezamelde speelgoed gaat naar Pleegzorg Aalst, zij organiseren een gepaste gezinssituatie voor wie niet (meer) thuis kan wonen of zelf geen thuis kan realiseren.

Spread The Fashion with Anna Pops

18/08/22

ontdek onze najaarscollectie

Parijs, de stad van de mode waar inspiratie voor onze nieuwe branding is ontstaan. Dit jaar vieren we 10 jaar Anna Pops en dus ook 10 jaar trouwe fans #annapopsbelievers waarvoor we enorm dankbaar zijn. We merken dat het kiezen van een outfit heel erg verschilt naargelang de persoonlijkheid (van klein tot groot). Dit gevoel willen we graag versterken met onze slogan 'Dress Up Your Personality'. 

Met onze campagne 'Spread The Fashion' willen we jullie graag inspireren aan de hand van onze 4 trends.

ANNA POPS FESTIVAL

06/08/22

ontvang je GOLDEN TICKET en WIN !

Binnenkort wordt Anna Pops 10 jaar en dit vieren we met een FESTIVAL. We dompelen je 2 dagen onder in de HISTORY of ANNA POPS, dit met een Live Band, Tazz Customs ft Anna Pops, 10Y modeshow en een Vondstenmarkt. Uiteraard zijn er big bites en lovely drinks.

Waar: winkel Anna Pops, Eugeen Bosteelsstraat 10 te Aalst.

Wanneer: zaterdag 10 september en zondag 11 september 2022, telkens van 10u tot 18u

Schrijf je in via de link " bezorg me een GOLDEN TICKET ". Hierdoor maak je kans op 1 van 10 GOLDEN PRICES die verdeeld worden in de winkel gedurende het Festival-weekend.


Heel welkom,

Tina, Donia, Filip, Laura, Maud, Kaat, Paulien, Stefanie en Valerien

What's next, after 10Y of Anna Pops ?

02/08/22

even terugblikken en vooruit kijken...

Anna Pops is tien! Wat begon als een kleine kinderschoenenwinkel in een woonkamer, werd een huis van een conceptstore waar ouders warm worden ontvangen, en je kroost gekoesterd - met kwalitatieve, originele en bewuste mode, voor die eerste stapjes tot andere mijlpalen en alle passen daartussen. Anna Pops is met haar fashionable signature styling, vernieuwende initiatieven en duurzaam ondernemers-dna uitgegroeid tot hét adres waar kleine maatjes alleen maar groots gezien worden.

Tina Daem en Filip Van Langenhove zien de kindermode groots. Al van toen ze in 2012 hun kinderschoenenshop Anna Pops in Aalst hebben opgericht, wisten ze: elke stap die je kind zet, is een mijlpaal. En dus stellen ze hun collectie samen met wat je voor je kroost wil: enkel het allerbeste. Kwalitatieve, high fashion en bovenal duurzame stuks - met sinds 2017 een evenwaardig kledinglijn erbij.    

Anna Pops groeide: de collectie breidde uit en de winkel werd vele malen groter. Maar de ambitie om een pioniersrol te vervullen, bleek grenzeloos - zowel wat fashionproof styling als wat duurzaam ondernemen betreft. Dat maakt hen vandaag zoveel meer dan een shop, en uniek in Vlaanderen. Nergens anders vind je de vooruitstrevende mix die ze bieden. Een mix van tijdloze stuks en on-trend mode: geen nefaste fast fashion hier, maar vaak niet-seizoensgebonden, genderloze parels die aangevuld worden met uitgesproken must-haves. Een mix van het fysieke winkelen - bewonder de inspirerende silhouetten, voel de kwalitatieve materialen, ruik de huisgeur - en het digitale webshoppen, als toppunt van efficiënte service. Van circulair interieur en circulaire mode ook: de gestripte winkelruimte toont de authentieke elementen van het pand en werd ingericht met gerecycleerde materialen. Een upcycling-gedachtengoed dat zich ook in de ‘Repops’-collecties vertaalt, met gecureerde, preloved stuks. Maar even goed een mix van ambacht en innovatie: Tina en Filip werken enerzijds samen met Europese ambachtslui voor hun eigen lederen Anna Pops-schoencreaties, en zetten anderzijds in op innovatieve ontwikkelingen, als het ‘voetPASpoort’, dat de unieke groei registreert en koppelt aan pasvormadvies op maat. Of het initiatief ‘Clean up and refresh your closet’, waarbij de Anna Pops-styliste look-gericht de eigen kinderkleerkast induikt en complementeert. Of ‘De Intelligente Kleerkast’, een webapplicatie die je inspireert met (eigen) outfits op basis van het lokale weerbericht.


Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

We hebben een fijn programma voor je samengesteld dit najaar.
10 november: breng jouw oud speelgoed naar Anna Pops en wij schenken het aan Pleegzorg Aalst
20 november: filmnamiddag voor de kinderen, een ontspannen shoppingnamiddag voor jou
4 december: in the picture: Lies Boelaert + Anna Pops = jouw unieke professionele wintershoot