Anna Pops - Toiletzak Goosebump blauw
Anna Pops toiletzak Toiletzak Goosebump blauw
Anna Pops toiletzak Toiletzak Goosebump blauw
 

Toiletzak Goosebump blauw

ANNA POPS

27 €   Incl. 21% btw

Wie kent de klassieker met luchtbubbels van de badmutsen nog niet? Deze winnaar van de Design Plusprijs doet je met haar rubberen badmutsmateriaal automatisch denken aan je eerste zwempogingen toen je kind was.
Goosebump heeft een ritssluiting die de badmuts op slag omgetoverd tot een waszakje, een toilettas of gewoon een fancy tasje.
Waterdicht en makkelijk te reinigen!

Afmeting: L 25 cm x W 15 cm x H 12 cm.
Materiaal: rubber.
Gemaakt in Duitsland.
Met ritssluiting.
Kleur: blauw
tailleert normaal
L 25 cm x W 15 cm x H 12 cm
Anna Pops is een winkel met hippe KINDERSCHOENTJES voor stappers tot maat 40. Na 4 jaar hebben we ons assortiment ook uitgebreid met leuke KINDERKLEDIJ. Anna Pops is ontstaan uit het verlangen om onze dochters (Fauve en Loïs) te laten schitteren en uit de fascinatie van de mama voor ORIGINELE dingen. Dat de papa oog heeft voor schoonheid als architect is mooi meegenomen. We starten Anna Pops als een kleinschalig project met een winkel in ons eigen huisje. Ondertussen hebben we er ook al een zusje bij; onze online webshop waar je onze volledige collectie kinderschoenen kan aankopen. In februari 2016 hebben we ons winkelpand verdriedubbeld. Onze doelstelling is een collectie KLEURRIJKE, originele en kwalitatieve stappers samen te stellen waar alle papa's en mama's fier hun rakkers zien in rondlopen. Milieuvriendelijkheid van het materiaal en het AMBACHTELIJKE productieproces staan garant voor KWALITATIEF schoeisel.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

We hebben een fijn programma voor je samengesteld dit najaar.
10 november: breng jouw oud speelgoed naar Anna Pops en wij schenken het aan Pleegzorg Aalst
20 november: filmnamiddag voor de kinderen, een ontspannen shoppingnamiddag voor jou
4 december: in the picture: Lies Boelaert + Anna Pops = jouw unieke professionele wintershoot