Assembli - 3D insect Bidsprinkhaan Blue
 

3D insect Bidsprinkhaan Blue

ASSEMBLI

12 €   Incl. 21% btw

Pas op voor deze seksuele kannibalistische vrouw!
De bidsprinkhaan, met zijn prominente voorpoten, bidt voor een prooi. Gewapend en gevaarlijk eten ze bijna elk ander insect en zelfs hun eigen partner. Het beste wapen is de camouflage en de 180 graden draaiende kop met grote ogen in combinatie met supersnelle lange maar sterke benen en seksuele aantrekkingskracht.

Het maken van de bidsprinkhaan is een precieze en zeer delicate taak. De kleine en super gedetailleerde delen van de kever zijn gemaakt van zwart karton. De schildjes zijn gemaakt van uniek metallic papier om het kleurrijke effect van de echte exotische bidsprinkhaan na te bootsen. Je kunt de bidsprinkhaan op de muur monteren met of zonder het meegeleverde witte kartonnen display. Je kunt de kever ook op het witte kartonnen display plaatsen en op je bureau, plank, bijzettafel of waar dan ook zetten!

Een leuk cadeautje dus voor jezelf of iemand anders. Hier in het metallic kobalt blauw.
Je maakt hem (zonder lijm) in ongeveer 15 minuten.

Size: 6 x 12 x 7 cm
Kleur: blauw, zwart
Assembli is een Nederlandse merknaam die de creatieve samenwerking tussen Lankhorst design en print B.V. en ontwerper Joop Bource omvat. Samen ontwikkelen wij moderne en uitdagende zelfbouwprojecten om eigenhandig een decoratief element te vervaardigen. Wij gebruiken liever het woord ‘project’ dan ‘product’, omdat wij graag de klant meer betrekken in het realisatieproces dan gebruikelijk. Het oplossen van een ruimtelijke puzzel, zoals onze papercraft bouwplaten, kan een positieve uitwerking hebben tijdens het voltooiingsproces. Even offline zijn, samenwerken met vrienden of familie, trots zijn eigenhandig een sculptuur gemaakt te hebben, concentratie?ieder project is een ‘mindful journey’, soms zelfs meditatief, maar kan je af en toe ook tot wanhoop drijven.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u