Assembli - 3D insect Scarab Kever Green
Assembli art & craft 3D insect Scarab Kever Green
Assembli art & craft 3D insect Scarab Kever Green
Assembli art & craft 3D insect Scarab Kever Green
Assembli art & craft 3D insect Scarab Kever Green
 

3D insect Scarab Kever Green

ASSEMBLI

12 €   Incl. 21% btw

Een heel speciale kever met geweldige vaardigheden! Scarabee kevers, ook wel mestkevers genoemd, vormen bollen van mest om hun eieren in te leggen. Ze doen dit overdag en gebruiken hun beitelachtige kop om de bal perfect bolvormig te maken. Ze rollen de bal door deze te duwen met hun achterpoten en op hun weg klimmen ze bovenop de bal om te navigeren waar ze naartoe moeten gaan. Ze kunnen de zon, de maan en zelfs de melkweg gebruiken om te navigeren! Zodra ze hun bestemming hebben gevonden, begraven ze de bal in de grond.
Het is dit gedrag dat tot de verbeelding van de oude Egyptenaren sprak. Ze koppelden de zonnegod Khepri aan deze kever. Het rollen van de bal en het laten verdwijnen werd vergeleken met de zon die zich door de lucht beweegt en elke dag weer verdwijnt.

Hier in het mango green metallic.
Een leuk cadeautje dus voor jezelf of iemand anders.

Het maken van de kever is een precieze en zeer delicate taak. De kleine en super gedetailleerde delen van de kever zijn gemaakt van zwart karton. De schildjes zijn gemaakt van uniek metallic papier om het kleurrijke effect van de echte exotische kevers na te bootsen.
Je kunt de kever op de muur monteren met of zonder het meegeleverde witte kartonnen display. Je kunt de kever ook op het witte kartonnen display plaatsen en op je bureau, plank, bijzettafel of waar dan ook zetten!
Je maakt hem (zonder lijm) in ongeveer 15 minuten.

Afmetingen: 7 x 9 x 4 cm
Kleur: groen, zwart
Assembli is een Nederlandse merknaam die de creatieve samenwerking tussen Lankhorst design en print B.V. en ontwerper Joop Bource omvat. Samen ontwikkelen wij moderne en uitdagende zelfbouwprojecten om eigenhandig een decoratief element te vervaardigen. Wij gebruiken liever het woord ‘project’ dan ‘product’, omdat wij graag de klant meer betrekken in het realisatieproces dan gebruikelijk. Het oplossen van een ruimtelijke puzzel, zoals onze papercraft bouwplaten, kan een positieve uitwerking hebben tijdens het voltooiingsproces. Even offline zijn, samenwerken met vrienden of familie, trots zijn eigenhandig een sculptuur gemaakt te hebben, concentratie?ieder project is een ‘mindful journey’, soms zelfs meditatief, maar kan je af en toe ook tot wanhoop drijven.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u