BiKey - Metallic loafer met bloemenprint
BiKey loafers Metallic loafer met bloemenprint
BiKey loafers Metallic loafer met bloemenprint
BiKey loafers Metallic loafer met bloemenprint
BiKey loafers Metallic loafer met bloemenprint
 

Metallic loafer met bloemenprint

BIKEY

140 €  84€ (-40%)   Incl. 21% btw

Sierlijke loafer met open achterkant, hier in een metallic multicolor bloemenprint. De neusnaad en gouden schakel maken deze loafer helemaal af. Ze zitten bijzonder comfortabel en voelen licht aan je voeten. Daarnaast geven ze je outfit een elegante uitstraling. Met rubberen zool, uitgevoerd in leer met een gouden leren binnenvoering en vast voetbed.
Ook voor de mama's, tot maat 40!

Tip qua onderhoud:
Metallic leer is speciaal leer, want over de normale toplaag is een speciale coating aangebracht. Hierdoor krijgt het leder zijn shiny effect. Deze laag zal niet snel slijten, maar is wel gevoelig voor krassen. De Collonil Metallic spray is het perfecte onderhoudsproduct voor deze schoenen. De spray biedt een oplosmiddelvrije bescherming voor alle metallic materialen en combinaties daarmee. Wanneer je regelmatig je schoenen met deze spray inspuit, zullen je schoenen hun glans blijven behouden.
Kleur: prints, roze,goud,zilver,groen
tailleert normaal
Het merk Bi Key maakt onderdeel uit van het bedrijf Baby Ketty. Baby Ketty maakt al schoenen sinds de jaren 60 en draagt een rijke traditie van schoenen maken met zich mee. Nog steeds zijn de schoenen van Baby Ketty gemaakt op de ambachtelijke Italiaanse wijze waardoor de kwaliteit van de schoenen verzekerd is.   ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

De connectie organiseert een kunstroute!
Op de gevels en ramen van ondernemers, winkelhandelaars en horeca komen hoopvolle impressies van fotografe Renée Lorie.
Ze vormen een lus, een omheining van zwart-witbeelden. Ze nodigen je uit om binnen te komen en wat moois te vinden.
Interesse om deze prachtige route ook te ontdekken? Klik dan op de foto!