By-Bar  - Prachtige blauwe blouse
By-Bar  blouses Prachtige blauwe blouse
By-Bar  blouses Prachtige blauwe blouse
Seizoensuitverkoop - Laatste stuk

Prachtige blauwe blouse

BY-BAR

70 €  42€ (-40%)   Incl. 21% btw

De prachtige blauwe blouse is een luchtige blouse met een knoopsluiting op de achterzijde. De blouse is voorzien van een ballonmouw wat een speels effect geeft en ronde halslijn.
Dit vrolijke blousje heeft niet veel meer nodig. Draag hem op ribfluwelen broek of op een jeans. Is het wat frisser buiten? Draag er dan gerust een cardigan overheen.
Samenstelling: 100% viscose.
Kleur: blauw
tailleert normaal
BY-BAR is het Nederlandse label van Barbara Brenninkmeijer. De stijl is een mix van girly, stoer en sophisticated. De stijl van BY-BAR bestaat uit essentials met een rijke uitstraling en prachtige details. De collectie is modern maar niet aan trends onderhevig waardoor alle items mooi zijn voor meer dan één seizoen. De productie van de BY-BAR collectie vindt voornamelijk plaats in Italië, Portugal en een klein gedeelte in India. Barbara bezoekt alle producenten meerdere keren per jaar. Het persoonlijke contact met hen is de succesfactor van BY-BAR. De producenten voelen zich erg betrokken bij BY-BAR en zijn net zo trots als de ontwerpers zelf als de nieuwe collectie weer in de winkels ligt. Deze korte lijnen en goede samenwerking maakt de collectie alleen nog maar beter. Voor meiden van 4 tot 14 jaar.   ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u