Diadora - Halfhoge witte sneaker met lila logo
Diadora sneaker Halfhoge witte sneaker met lila logo
Diadora sneaker Halfhoge witte sneaker met lila logo
Diadora sneaker Halfhoge witte sneaker met lila logo
Diadora sneaker Halfhoge witte sneaker met lila logo
 

Halfhoge witte sneaker met lila logo

DIADORA

110 €   Incl. 21% btw

Hi-top sneakers voor kinderen, dames en heren. Dit model in vintage 70's tennisstijl is vervaardig uit wit glad leder en heeft het lila kenmerkende logo aan de zijkant. De blauwe details en de perforaties, evenals de branding op de hiel en de tong, geven dit paar sneakers de karakteristieke Diadora vibe. Een bijzondere eyecatcher.

Deze speciale 2030-versie is de milieuvriendelijke variant van de iconische GAME stijl en is gemaakt op een volledig andere manier met 57% gerecycleerde materialen en is gecertificeerd door ICEA.

Kleur: wit, paars
tailleert normaal
Het woord, Diadora, komt van het Grieks, "dia-dora", wat "het delen van geschenken en eerbetoon" betekent. Het delen van succes, teamgeest in competitieve sportactiviteiten, competitie die zowel de teamleden als de tegenstanders waardig zijn, zijn enkele van de essentiële principes die inherent zijn aan het handelsmerk Diadora. Winnen, is geen doel op zich, het is het hart van ons bedrijf dat wij als wereldwijde leider in de Sport, Lifestyle en Safety markt naar voren willen brengen, door middel van merken die gevestigd zijn op enthousiasme, geavanceerde stijl en technologische innovattie. Diadora is een italiiaans sportief merk waarvan Anna Pops de bijzondere collecties aanbiedt.   ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u