Grech & co. - Barnsteen armband kind willow
Grech & co. armbanden Barnsteen armband kind willow
Grech & co. armbanden Barnsteen armband kind willow
Nieuw

Barnsteen armband kind willow

GRECH & CO.

17 €   Incl. 21% btw

Barnsteen, ook wel amber genoemd is een fossiele hars van prehistorische naaldbomen. Deze hars is tientallen miljoenen jaren geleden uit de bomen gedropen en daarna versteend. Toch is het geen steen, het voelt ook helemaal niet koud aan en het is juist heel licht en aangenaam te dragen.
De armband voor kinderen wordt geleverd met een eigen katoenen zakje en een informatielabel. Ideaal voor het geven van dit cadeau of om de armband in te bewaren.

*Lengte: 14cm. De maat van het armbandje kan verschillen omdat deze handgemaakt is.
*De armband heeft een plastic schroefsluiting
*Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar onder toezicht
*Onderhoud:
Om dit sierraad mooi te houden raden wij aan ze indien nodig onder lauwwarm water af te spoelen en daarna op te poetsen met een wollen doekje. Berg het armbandje wanneer je deze niet draagt op voor het zonlicht in een sieraaddoosje of het stoffen opbergzakje. Leg je de ketting voor lange tijd in de directe zon dan kan het barnsteen broos worden.
Kleur: bruin, wit,cyaan
Lengte 14 cm
Een bewust, voortdurend evoluerend lifestylemerk. Grech & co. is het merk van de Californische Janet Grech, die met haar Deense man en hun 4 jonge kinderen in Denemarken wonen. De mooie, minimalistische producten zijn geïnspireerd door Janet's liefde voor de natuur.   ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

SuMMeR DEALS 40%

Ontdek ze hier...