Maan - Bruin gestreepte blouse
Maan blouses Bruin gestreepte blouse
Maan blouses Bruin gestreepte blouse
Maan blouses Bruin gestreepte blouse
Seizoensuitverkoop

Bruin gestreepte blouse

MAAN

110 €  77€ (-30%)   Incl. 21% btw

Een gestreepte blouse van luchtige viscose met lange mouwen met een manchet met knopen en een open splitje bij de hals. Met een blinde knopenlijst. De blouse is onderaan afgerond en heeft zijsplitjes. De fijne zachte soepele stof zorgt ervoor dat het fijn om het lichaam valt. Gebruikte materialen: 100% Viscose.
Kleur: prints, bruin,grijs
tailleert normaal
Maan is een Belgisch label voor kinderkleding. Het eerste jaar van dit millennium stond de sterren in een goede positie. Twee vrienden begonnen met "Maan". Een nieuwe kindercollectie is geboren. Vicky Vinck, die studeerde aan de Koninklijke Academie van Antwerpen, creëert jaar na jaar nieuwe, mooie stukken. Samen met Evelyne en een paar andere collega's zorgen ze ervoor dat kinderen tot 16 jaar, over de hele wereld, rondgaan in modieuze kleding.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

Repops special event op zaterdag 14 december! Klik hier voor meer info.
Onze lokale levensstijl heeft een belangrijke impact op het globale milieu. Met Repops willen we deze bewustwording integreren in het DNA van Anna Pops.

PROGRAMMA
- ontdek onze nieuwe collectie kwalitatieve tweedehandsitems Repops.
- maak een knuffeldier van onze ongebruikte stock samen met de dames van Just Kidding.
- krijg een preview van onze solden in januari en maak alvast een preselectie van jouw favoriete items.