Ocra - Beige en bruine bootschoen
Ocra Derby's Beige en bruine bootschoen
Ocra Derby's Beige en bruine bootschoen
Ocra Derby's Beige en bruine bootschoen
Ocra Derby's Beige en bruine bootschoen
Anna Pops creatie - Solden

Beige en bruine bootschoen

OCRA

134 €  80,4€ (-40%)   Incl. 21% btw

Bootschoenen van Ocra, volledig in nubuck leder met een mocassinnaad vooraan en een vetersluiting die rond de opening doorloopt. Omheen de veters en hiel een accent in cognac glad leder.
Onder een zomerse outfit, zoals een korte broek met hemdje, komen deze schoenen het beste tot zijn recht. Met ongelooide beige-bruine veters.
Instappers gemaakt uit super soepel leder. Een leren binnenzool en een witte soepele buitenzool. Een mooie schoen die comfortabel loopt.
Kleur: beige
tailleert normaal
Ocra is een kleine Italiaanse fabrikant met een heel bijzonder motto: terug naar de natuur. Ocra werd opgericht om uitstekende en handgemaakte producten te maken die mens en milieu niet of nauwelijks schaden. Ocra wordt gedefinieerd door geschikte ontwerpen en innovatie, gecombineerd met traditioneel Italiaans vakmanschap om echt unieke schoenen te ontwikkelen waar alle kinderen van houden. Ocra is gebaseerd op de kleuren van de aarde. De naam Ocra (oker in het Italiaans) behoort tot één van de warme kleuren die je vaak in de schoenen terug ziet. De leders zijn allemaal natuurlijk gelooid en gevoerd met ongekleurd kalfsleder waardoor de schoenen optimaal ademend zijn.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

Overzicht openingsuren juli.
Of maak hier je afspraak.