Pom d'api - Eerste stap sandaal met gebloemde zool
Pom d'api eerste stapper Eerste stap sandaal met gebloemde zool
Pom d'api eerste stapper Eerste stap sandaal met gebloemde zool
Pom d'api eerste stapper Eerste stap sandaal met gebloemde zool
Pom d'api eerste stapper Eerste stap sandaal met gebloemde zool
Seizoensuitverkoop

Eerste stap sandaal met gebloemde zool

POM D'API

89 €  53,4€ (-40%)   Incl. 21% btw

Op zoek naar een luchtige schoen voor warme dagen, maar wil je toch nog wat extra bescherming aan de tenen en ondersteuning? Dan is deze sandaal in blauwe nubuck de ideale oplossing!
Een metallic rosé sandaal van Pom d'Api, met een gesloten teen en hiel en een gespsluiting. Lederen binnenzool en een rubberen zool. Perfect voor de eerste stapjes.
Kleur: roze, roze,prints
tailleert klein
Sinds 1870 is Pom d'Api actief in de productie van kinderschoenen. Schoenmakers van vader op zoon, dit beroep is doorgegeven van generatie op generatie. Met deze traditie aan kwaliteit kunnen zij, beter dan wie ook, het belang van een nauwkeurige pasvorm kennen en zorgen voor nauwgezette aandacht voor elk detail van de productie. Elk paar schoenen bestaat uit meer dan 200 verschillende operaties, vanaf de selectie en keuze van het leer tot het uiteindelijke resultaat. Daarom heeft pom d'api ook een eigen ontwerp bureau. Pom d'api heeft ook een tweede merk in hun bedrijf, shoopom. Deze worden in pakketten en grotere hoeveelheden aangemaakt waardoor de prijs gedrukt wordt.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

Repops special event op zaterdag 14 december! Klik hier voor meer info.
Onze lokale levensstijl heeft een belangrijke impact op het globale milieu. Met Repops willen we deze bewustwording integreren in het DNA van Anna Pops.

PROGRAMMA
- ontdek onze nieuwe collectie kwalitatieve tweedehandsitems Repops.
- maak een knuffeldier van onze ongebruikte stock samen met de dames van Just Kidding.
- krijg een preview van onze solden in januari en maak alvast een preselectie van jouw favoriete items.