Pom d'api - Cognac watersandalen dubbele gesp
Pom d'api sandaal Cognac watersandalen dubbele gesp
Pom d'api sandaal Cognac watersandalen dubbele gesp
Pom d'api sandaal Cognac watersandalen dubbele gesp
Pom d'api sandaal Cognac watersandalen dubbele gesp
Laatste stuk

Cognac watersandalen dubbele gesp

POM D'API

68 €   Incl. 21% btw

Deze sandaal van Shoo Pom - by Pom d'Api - is 100% VEGAN dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke producten. Ze kunnen tegen een stootje én zijn waterproof.
Beide bandjes hebben een gespsluiting, zodat je 'm helemaal op maat kunt maken. Ideaal voor de smallere en de bredere voeten.
Deze vegan watersandalen hebben een natuurlijke rubbelzool. De zool is hyppoallergeen en antimicrobisch.
Kortom: met deze sandalen begin je de zomer met een voetje voor!
Kleur: bruin
tailleert normaal
Sinds 1870 is Pom d'Api actief in de productie van kinderschoenen. Schoenmakers van vader op zoon, dit beroep is doorgegeven van generatie op generatie. Met deze traditie aan kwaliteit kunnen zij, beter dan wie ook, het belang van een nauwkeurige pasvorm kennen en zorgen voor nauwgezette aandacht voor elk detail van de productie. Elk paar schoenen bestaat uit meer dan 200 verschillende operaties, vanaf de selectie en keuze van het leer tot het uiteindelijke resultaat. Daarom heeft pom d'api ook een eigen ontwerp bureau. Pom d'api heeft ook een tweede merk in hun bedrijf, shoopom. Deze worden in pakketten en grotere hoeveelheden aangemaakt waardoor de prijs gedrukt wordt.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u