Puc - Gele Clic portefeuille Barber
Puc portefeuille Gele Clic portefeuille Barber
Puc portefeuille Gele Clic portefeuille Barber
 

Gele Clic portefeuille Barber

PUC

24 €   Incl. 21% btw

Hoe groter de portefeuille, hoe meer kaarten je bij je draagt. Leve deze 'Mini Portemonnee' mét retro-clic systeem, waarin je alleen neemt wat je echt nodig hebt!
Zeer compacte portefeuille in leder. Nauwelijks groter dan een creditcard, ideaal voor muntjes!

De leren tassen en accessoires van het Nederlandse merk PUC zijn simpel en stijlvol.
Ontworpen én gemaakt in Nederland, gewoon met de hand, met liefde en oog voor detail, zoals we het graag hebben.

Leer is een natuurproduct. Daarbij horen zichtbare nerven, littekens en subtiele kleurverschillen. Deze geven jouw tas of accessoire van Puc een uniek karakter.

Hoe houd je jouw Puc mooi?
*Jouw Puc is behandeld met een vuil-en waterafstotende leerspray. Herhaal dit om de 3 maanden voor een optimale bescherming.
*Donker leer kan in het begin afgeven, let hierbij op bij lichte kleding.
*Het product kan verkleuren door direct zonlicht of zeer zware regen.
*Bewaar het product nooit in plastic.
*Behandel vlekken nooit met bijtende oplosmiddelen.
*Vlekjes kan je behandelen met groene zeep, opgelost in een ruime hoeveelheid lauwwarm water. Reinig de tas met een schone, zachte borstel en laat 'm drogen op kamertemperatuur (nooit in de zon of bij verwarming!). Spuit het product vervolgens in met waterafstotende, kleurloze leerspray.
Kleur: geel
10 x 7 cm
EENVOUDIG EN STIJVOL Dat beschrijft de leren tassen van Puc. Ontworpen en vervaardigd in Nederland, met de hand. Zoals een tas moet gemaakt worden, met liefde en met oog voor detail. Een ding is zeker - jouw tas is uniek. MOOI VORMEN, ZACHTE TINTEN Puc's stijl is geïnspireerd door de eenvoud van het Scandinavische design. Slanke vormen en zachte tinten, dat is wat we willen. En natuurlijk, het prachtige leer van Italiaanse tennisschoenen, die we aanvullen met kwaliteitsleermiddelen. Dit omdat we niet houden van verspilling. Leer is een natuurproduct. Daarbij horen zichtbare nerven, littekens en subtiele kleurverschillen. Deze geven jouw tas of accessoire van Puc een uniek karakter. Hoe houd je jouw Puc mooi? *Jouw Puc is behandeld met een vuil-en waterafstotende leerspray. Herhaal dit om de 3 maanden voor een optimale bescherming. *Donker leer kan in het begin afgeven, let hierbij op bij lichte kleding. *Het product kan verkleuren door direct zonlicht of zeer zware regen. *Bewaar het product nooit in plastic. *Behandel vlekken nooit met bijtende oplosmiddelen. *Vlekjes kan je behandelen met groene zeep, opgelost in een ruime hoeveelheid lauwwarm water. Reinig de tas met een schone, zachte borstel en laat 'm drogen op kamertemperatuur (nooit in de zon of bij verwarming!). Spuit het product vervolgens in met waterafstotende, kleurloze leerspray.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

OPENINGSUREN + PRESALES
Tijdens de grote vakantie zijn we 1 week gesloten. Van 18 juli tem. 23 juli.