Rainette - reflecterende schoenveters
 

reflecterende schoenveters

RAINETTE

11 €   Incl. 21% btw

Vergroot je zichtbaarheid met de schoenveters van Rainette.

Hoe werkt het?
––
De reflecterende retro film is gemaakt van puur glas in de vorm van microbeads.
Transparante glazen microbeads die, natuurlijk, zonder extra energie te verbruiken, licht terugsturen naar de nacht wanneer ze worden verlicht! De magie is verzekerd!
Ze maken daarom het verschil met een fosforescent materiaal, dat moet worden "opgeladen" omdat het licht opslaat en het "afwijst". Maar als die er niet meer zijn, zijn die er niet meer. We moeten opladen.

Kleur: wit, zwart,blauw,grijs
* 120 CM
Bahar Ashouri - Oprichtster Lente 2016: het regent 42 dagen, een record sinds 1960. Bahar brengt haar dochter Rose elke ochtend op de fiets naar de crèche, regen of zonneschijn. Het is onmogelijk om een mooie, praktische hoes te vinden. De vroege ochtendritten worden vaak een drama. Bahar werkt al 15 jaar in de audiovisuele sector. Ze heeft op tv sets gewerkt, haar eigen casting bedrijf opgericht, en de tijd is gekomen voor haar om een nieuw project te beginnen, iets nuttigs, moois en creatiefs! 15 maanden, een paar slapeloze nachten en 25 prototypes later Rainette was geboren! Een reeks vrolijke, slimme en toegankelijke apparatuur, om het dagelijkse leven van fietsgezinnen te vergemakkelijken.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u