Rondinella - Hoge fluo glitter sneaker
Rondinella sneaker Hoge fluo glitter sneaker
Rondinella sneaker Hoge fluo glitter sneaker
Rondinella sneaker Hoge fluo glitter sneaker
Rondinella sneaker Hoge fluo glitter sneaker
 

Hoge fluo glitter sneaker

RONDINELLA

157 €  94,2€ (-40%)   Incl. 21% btw

Shine baby shine! Het is een uniek model, een echte eye-catcher, een tikkeltje over the top (?!)… maar we konden er niet aan weerstaan. Een glitter sneaker in fluo kleuren van Rondinella!
De sneaker is gemaakt uit glitter leder in het groen, oranje en geel, gecombineerd met zwart accenten. Ze hebben zwarte veters en een zwart logo op de tong. Volledig in leder. Met een zwarte rubberen zool en lederen binnenzool met voetbed. Met veters en een ritssluiting met lipje en drukknop aan de binnenzijde van de schoen. Hierdoor kan je de schoen gemakkelijk aan en uit kan trekken.
Kleur: glitter, zwart,geel,oranje,groen
tailleert normaal
Italiaanse topkwaliteit, al drie generaties lang, opgricht in 1936! Slimme ontwerpen verzekeren een perfecte pasvorm, oog voor detail én topkwaliteit. Innoverende materialen, aparte kleurencombinaties en opvallende accessoires geven de Rondinella kinderschoenen een bijzondere uitstraling.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u