W6YZ - Runner in zwart en gouden glitter
W6YZ sneaker Runner in zwart en gouden glitter
W6YZ sneaker Runner in zwart en gouden glitter
W6YZ sneaker Runner in zwart en gouden glitter
W6YZ sneaker Runner in zwart en gouden glitter
Laatste stuk

Runner in zwart en gouden glitter

W6YZ

79 €  47,4€ (-40%)   Incl. 21% btw

W6YZ is een schoenenmerk exclusief voor FALC ontworpen door Walter Van Beirendonck, de Belgische ontwerper. De schoenen zijn kleurig van stijl met sterk grafische elementen. De sneakers hebben een streetstyle look, maar met duidelijke invloeden uit de jaren 90. De schoenen van W6YZ zijn gemaakt van leer/nylon combi en hebben een voering van textiel.
Hier in een zwarte versie met gouden details. Met rubberen runnerszool en een uitneembare textielen binnenzool. De schoenen hebben een comfortabele pasvorm en lopen heerlijk. Ze zijn voorzien van een wit/zwarte vetersluiting.
Kleur: zwart, zwart,beige,goud,glitter
tailleert klein
Het merk W6YZ maakt coole sneakers voor jongens en meisjes. De schoenen hebben een streetstyle look met duidelijk jaren 90 invloeden. De schoenen van W6YZ zijn gemaakt van leder en imitatieleder en hebben een voering van textiel. Falc SpA, de bekende schoenenfabrikant en eigenaar van de merken Naturino en Voile Blanche, lanceert een nieuw project: W6YZ. De W van Walter, de 6 van de Zes van Antwerpen en de eindletters van het alfabet staan allemaal voor de evolutie die ons leidt van het heden naar de toekomst. W6YZ Walter Van Beirendonck schoenen. Het logo van W6YZ is de vonk die staat voor magie en voor sprankelende, nieuwe ideeën. Het is een element dat overal terugkomt op de schoenen en de zolen.   ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u