Womsh - Womsh sneaker wit Wave Lemon
Womsh sneaker Womsh sneaker wit Wave Lemon
Womsh sneaker Womsh sneaker wit Wave Lemon
Womsh sneaker Womsh sneaker wit Wave Lemon
Womsh sneaker Womsh sneaker wit Wave Lemon
Laatste stuk

Womsh sneaker wit Wave Lemon

WOMSH

215 €   Incl. 21% btw

Kies voor verandering, kies voor schoonheid, kies voor WOMSH.
De manier van ondernemen, het gebruik van de materialen en de verantwoordelijkheid die ze nemen voor de natuur en de aarde is de kracht van dit vernieuwende Italiaanse merk. Hun missie en visie om zo ecologisch mogelijk te ondernemen en ontwerpen maken de modellen nog mooier. Het ontwerpen en produceren van deze schoenen vindt volledig plaats in Italië.

Deze witte lage sustainable sneaker - WAVE WHITE LEMON - is uitgevoerd in leer en een regenboog metallic hielstuk. Aan de zijkant prijkt het kenmerkende Womsh embleem in leopard print. Opvallend is het groene veteroogje en de gespikkelde veters met fluo gele accenten. De voering is gemaakt van textiel en beschikt over een uitneembare binnenzool. De rubberen zool van zo’n 3 cm dik heeft een gripvast profiel.

Bij deze sneaker probeert het merk zoveel mogelijk de materialen na gebruik te recyclen. Met deze fashionable sneakers ben je niet alleen verzekerd van comfort maar zorg je ook voor een positieve beweging in het bewustzijn en het respect hebben voor de natuur!
Kleur: wit, zwart,geel,fluo,prints
tailleert normaal
Womsh staat voor "Word Of Mouth Shoes". De naam verwijst naar schoenen een boodschap overbrengen, waarbij mond-tot-mondreclame wordt gebruikt om respect voor het milieu te bevorderen. Natuurlijk zijn het kleine dingen, maar ze kunnen een krachtige manier worden om onze wereld te veranderen, want achter elke schoen zit een keuze, achter elke aankoop zit reflectie en we kunnen allemaal onze eigen voeding (intern en extern) kiezen en welke boodschappen we willen verspreiden. Kies voor verandering, kies voor schoonheid, kies voor WOMSH. Dit schoenenmerk staat voor "duurzame schoonheid". De manier van ondernemen, het gebruik van de materialen en de verantwoordelijkheid die ze nemen voor de natuur en de aarde is de kracht van dit vernieuwende Italiaanse merk. Hun missie en visie om zo ecologisch mogelijk te ondernemen en ontwerpen maken de modellen nog mooier. Het ontwerpen en produceren van deze schoenen vindt volledig plaats in Italië. Met deze fashionable sneakers ben je niet alleen verzekerd van comfort maar zorg je ook voor een positieve beweging in het bewustzijn en het respect hebben voor de natuur!   ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

Wil je graag online schoenen bestellen maar twijfel je over de maat?
Bekijk dan even onze film en ga aan de slag.
Vragen? Bel (053415739) of mail ons (info@annapops.be).