Ons verhaal

Anna Pops is sinds 2012 de vertaling van de drang naar kwalitatieve en originele schoenen. In 2017 wordt dit verhaal aangevuld met kinderkleding met lef.
Unieke en duurzaam geproduceerde stukken staan centraal in de samenstelling van onze schoenen- en kledingcollectie. We zijn geen voorstander van massaproductie. Enkel mode die op een bewuste manier gecreëerd wordt, krijgt hier een plaatsje.
Het verlangen om iets tastbaars te maken komt tot leven in de 'Anna Pops Creaties'. Hierbij voegen we een Anna Pops 'touch' toe aan de schoenen in de vorm van unieke kleurencombinatie en verrassende materiaaltoepassingen.
In 2018 hebben we onze eigen schoenenlijn ontworpen; Ocra by Pops. Elegante vormgeving, verfijnd materiaalgebruik en subtiele details staan hier centraal.
Tina

Wispelturig, gedreven en zeer gevoelig voor mooie dingen, dat ben ik, een 42-jarige meisjesmama van dochter Loïs en Fauve.

Mijn ondernemend kantje heb ik pas op "latere leeftijd" ontdekt. Ik heb een bachelor in de bouw op zak en had dus eigenlijk werfleider moeten worden. Liep dat even anders! Na enkele omzwervingen in vastgoed, de verkoop van keukens en een job bij de stad, heb ik nu mijn eigen winkel. Van echte job hopper naar parentpreneur, dus!

Dromen doe ik continu, wil niet echt een eindpunt in zicht hebben. Om te ontspannen zoek ik mijn vriend, tevens lid van de Anna Pops familie, mijn vrienden, en de kindjes op.

Filip

Ben nieuwsgierig en kijk met een open blik om me heen. Duik met veel enthousiasme in verschillende verhalen waardoor ik soms lijk te verdrinken.

Vanuit de drang om permanent te worden geïnspireerd ben ik actief als architect, onderzoeker, AP8-beheerder en fier familielid van Anna Pops!

Om de focus en passie hiervoor te bewaren zijn natuurreizen, muziek, Tina, Fauve en Loïs mijn favoriete vluchtadresjes. Kan verder ook genieten van stilte en soberheid.

Tip website; www.trendland.com
Tip muziek; Asgeir

Voetjes meten

Bekijk onze video

Schoenadvies

Ontdek onze tips

Kadobon

Bedrag naar keuze

Afspraak maken

Kom je graag op afspraak?
Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u