Stabifoot - Cognac prestapschoentje/pantoffel
Stabifoot pantoffels Cognac prestapschoentje/pantoffel
Stabifoot pantoffels Cognac prestapschoentje/pantoffel
Stabifoot pantoffels Cognac prestapschoentje/pantoffel
Stabifoot pantoffels Cognac prestapschoentje/pantoffel
 

Cognac prestapschoentje/pantoffel

STABIFOOT

58 €  40,6€ (-30%)   Incl. 21% btw

Lederen schoentje met ritssysteem dat schoentje laat openvouwen. Door dit gedeponeerd systeem is het uiterst gemakkelijk om de schoentjes aan te trekken. Door een antislipzooltje kan het kindje er buiten mee stappen.
Kleur: bruin
tailleert normaal
Stabifoot kinderschoenen worden al gemaakt sinds 1936. Steeds wordt gezocht om de specifieke kenmerken van Stabifoot te combineren met een up to date design en een uitstekende pasvorm. Alle Stabifoot kinderschoenen beantwoorden aan de volgende kenmerken: volledig leder en leder gevoerd voor gezonde voetjes (leder is het enige product dat de voeten op een natuurlijke manier laat ademen), orthopedisch voetbed en asymmetrische hielsteun (voor een perfecte ontwikkeling van de voetjes), thermisch rubber buitenzooltjes (voor een geringe slijtage en anti-slip).  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

Maak kennis met Repops in avant première! Klik hier.
Kleding is een deel van onze identiteit, we stralen van trots als onze kinderen er tiptop uitzien, maar hoe moet dan dan met hun toekomst? Hoe kunnen wij hen on onszelf aanleren een andere relatie met onze kleding opbouwen die ook de toekomst van onze kinderen garandeert? Laat je inspireren door Niki van COSH! die je gidst doorheen de opties zodat jij kan kiezen voor oplossingen die bij jouw identiteit en budget passen?