Assembli - Papieren hert
Nieuw

Papieren hert

ASSEMBLI

29 €   Incl. 21% btw

Het hert met zijn majestueuze gewei is het ultieme jachtsymbool. De klassieke jachttrofee die te vinden is in elk kasteel dat een reputatie op te houden heeft. Nu kun je je eigen diervriendelijke trofee maken.
Het rendier was een van de eerste gedomesticeerde dieren en nu kan dit Papieren hert ook bij u thuis verblijven.
In allerlei legendes en oude mythen verschijnt het witte hert. Dit mystieke witte hert was de boodschapper van de hemel en de brenger van nieuws of nieuwe dingen. Maak je eigen favoriete versie en je trofee geeft je de reputatie die je wilt.

Het Papieren hert is ontworpen door Polygonal Paper, wiens oprichter Natalya Bublik de eerste ontwerper in Rusland was die een low-poly dierenkop creëerde als een geschenk voor haar onderzoeksleider. Nu bestaat Polygonal uit een team van 4 ontwerpers, die een uitstekend oog voor detail en het maken van meesterwerken hebben.

Deze set bevat 3 grote gekleurde bouwplaten en 1,5 witte bouwplaat met het gewei, extra witte oor-details en een achterschild. Een testvorm om te oefenen, vouw- en bouwinstructies, sneldrogende lijm en een vouwlat zitten allemaal in deze kit. Voeg een schaar / klein knutselmes toe en dat is alles wat je nodig hebt om dit hert zelf te bouwen!

Afmetingen: 64x44x34 cm
Kleur: blauw, zwart
64x44x34 cm
Assembli is een Nederlandse merknaam die de creatieve samenwerking tussen Lankhorst design en print B.V. en ontwerper Joop Bource omvat. Samen ontwikkelen wij moderne en uitdagende zelfbouwprojecten om eigenhandig een decoratief element te vervaardigen. Wij gebruiken liever het woord ‘project’ dan ‘product’, omdat wij graag de klant meer betrekken in het realisatieproces dan gebruikelijk. Het oplossen van een ruimtelijke puzzel, zoals onze papercraft bouwplaten, kan een positieve uitwerking hebben tijdens het voltooiingsproces. Even offline zijn, samenwerken met vrienden of familie, trots zijn eigenhandig een sculptuur gemaakt te hebben, concentratie?ieder project is een ‘mindful journey’, soms zelfs meditatief, maar kan je af en toe ook tot wanhoop drijven.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

Wil je graag online schoenen bestellen maar twijfel je over de maat?
Bekijk dan even onze film en ga aan de slag.
Vragen? Bel (053415739) of mail ons (info@annapops.be).
Je kan ook kiezen om de schoenen af te halen in Aalst.