Anna Pops - Jeansbroek met witte stiksels
Anna Pops broeken Jeansbroek met witte stiksels
Anna Pops broeken Jeansbroek met witte stiksels
Anna Pops creatie - Tijdloos

Jeansbroek met witte stiksels

ANNA POPS

73 €   Incl. 21% btw

Mooie jeans met witte stiksels in een kleur die voor alle seizoenen kan! Tof met sweater in ecru met strepen of toch liever met een effen t-shirt.
Kan voor jongens én meisjes. Het leuke is dat de broek korter is en een losse, wijde fit heeft. Mooi te combineren met een coole sneaker of elegant met sandaal.
Insteekzakken vooraan, twee zakken achteraan en op elastiek rond het middel.
Kleur: jeans
XS: 90cm (2-3jaar)
S: 95cm (3-4jaar)
M: 105cm (5-6jaar)
L: 115cm (7-8jaar)
XL: 140cm (9-10jaar)
XXL : 152cm (11-12jaar)
Anna Pops is een winkel met hippe KINDERSCHOENTJES voor stappers tot maat 40. Na 4 jaar hebben we ons assortiment ook uitgebreid met leuke KINDERKLEDIJ. Anna Pops is ontstaan uit het verlangen om onze dochters (Fauve en Loïs) te laten schitteren en uit de fascinatie van de mama voor ORIGINELE dingen. Dat de papa oog heeft voor schoonheid als architect is mooi meegenomen. We starten Anna Pops als een kleinschalig project met een winkel in ons eigen huisje. Ondertussen hebben we er ook al een zusje bij; onze online webshop waar je onze volledige collectie kinderschoenen kan aankopen. In februari 2016 hebben we ons winkelpand verdriedubbeld. Onze doelstelling is een collectie KLEURRIJKE, originele en kwalitatieve stappers samen te stellen waar alle papa's en mama's fier hun rakkers zien in rondlopen. Milieuvriendelijkheid van het materiaal en het AMBACHTELIJKE productieproces staan garant voor KWALITATIEF schoeisel.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

OPENINGSUREN + PRESALES
Tijdens de grote vakantie zijn we 1 week gesloten. Van 18 juli tem. 23 juli.