Anna Pops - Boek De gewervelde dieren
Anna Pops boeken Boek De gewervelde dieren
Anna Pops boeken Boek De gewervelde dieren
Anna Pops boeken Boek De gewervelde dieren
Anna Pops boeken Boek De gewervelde dieren
Anna Pops boeken Boek De gewervelde dieren
Anna Pops boeken Boek De gewervelde dieren
 

Boek De gewervelde dieren

ANNA POPS

25 €   Incl. 21% btw

Waarom lijkt de stekelrog op een spookvis? Hoe is de vuursalamander aan zijn vlammen geraakt? Waaraan heeft de bever zijn platte staart te danken?
‘De Gewervelde Dieren’ wonderlijke feiten en ware verzinsels is een sprookjesachtig boek over het dierenrijk waarin fantasie en wetenschap in elkaar overlopen.

Een schrijverskoppel dat Hans en Griet heet (en dan nog De Wolf), daar moesten sprookjes van komen. 'De Gewervelde Dieren' is een geslaagde kruising tussen biologische inzichten en kleinmenselijk gefilosofeer. Leerzaam én hoogst onderhoudend voor jong en oud.

Auteur(s) : Hans de Wolf, Griet de Wolf
Uitgeverij : Borgerhoff & Lamberigts
ISBN : 9789463931052
Taal : Nederlands
Uitvoering : Hardcover
Aantal pagina's : 144
Verschijningsdatum : oktober 2019
Gewicht : 504
Afmetingen : 258 x 192 x 14 mm.
Kleur: prints
258 x 192 x 14 mm.
Anna Pops is een winkel met hippe KINDERSCHOENTJES voor stappers tot maat 40. Na 4 jaar hebben we ons assortiment ook uitgebreid met leuke KINDERKLEDIJ. Anna Pops is ontstaan uit het verlangen om onze dochters (Fauve en Loïs) te laten schitteren en uit de fascinatie van de mama voor ORIGINELE dingen. Dat de papa oog heeft voor schoonheid als architect is mooi meegenomen. We starten Anna Pops als een kleinschalig project met een winkel in ons eigen huisje. Ondertussen hebben we er ook al een zusje bij; onze online webshop waar je onze volledige collectie kinderschoenen kan aankopen. In februari 2016 hebben we ons winkelpand verdriedubbeld. Onze doelstelling is een collectie KLEURRIJKE, originele en kwalitatieve stappers samen te stellen waar alle papa's en mama's fier hun rakkers zien in rondlopen. Milieuvriendelijkheid van het materiaal en het AMBACHTELIJKE productieproces staan garant voor KWALITATIEF schoeisel.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u