Winkel

In Aalst, te midden van de grootsteden Gent en Brussel, wandel je bij Anna Pops binnen. De nabijheid van de afrit E40/Aalst maakt onze winkel vlot bereikbaar.
Het tegenoverliggend stadspark en het stadscentrum op wandelafstand zijn extra troeven. Vergeet je parkeerschijf niet als je voor de deur parkeert ;-)

Inspireren met fotografie, looks, een huiskamergevoel en mooie interieurspullen zijn onze passie. Ons persoonlijk advies en de geweldige service geven we je graag cadeau.
We bieden een steeds wisselend aanbod van zowel seizoensgebonden als eventgebonden artikelen en heel wat unieke eigen creaties.
Ontdek ter plekke ons verrassend extra aanbod ten opzichte van wat je vindt in onze webshop. Wie houdt niet van een vondst!

Samen met 30 andere boetiekzaken hebben we de krachten gebundeld en een uniek aalstaanmijligt plan in elkaar gebokst. Zo kan je er gemakkelijk een boeiende dag in Aalst van maken met kids, familie en vrienden.

Buiten de klassieke openingsuren ben je steeds welkom op afspraak voor een winkelbezoek of het afhalen van je pakje. Geef gerust een seintje via order@annapops.be of 003254415739. We verwelkomen je met veel plezier.

Voetjes meten

Bekijk onze video

Schoenadvies

Ontdek onze tips

Kadobon

Bedrag naar keuze

Afspraak maken

Kom je graag op afspraak?
Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u