Anna Pops - Boek strandjongen
Anna Pops boeken Boek strandjongen
Anna Pops boeken Boek strandjongen
Anna Pops boeken Boek strandjongen
Anna Pops boeken Boek strandjongen
Anna Pops boeken Boek strandjongen
Anna Pops boeken Boek strandjongen
Anna Pops boeken Boek strandjongen
Anna Pops boeken Boek strandjongen
 

Boek strandjongen

ANNA POPS

20 €   Incl. 21% btw

Een prachtig boek met een boeiend verhaal en mooie illustraties. Strandjongen is het verhaal van een jongen die op een dag ontwaakt zonder herinneringen op het strand. Via talrijke ontmoetingen leert hij de regels van het spel. Of leren de anderen nog het meeste van hem?

Strandjongen gidst de jonge lezer doorheen de belevingswereld van deze bijzondere jongen. Samen met hem delen we de verwondering om alles voor het eerst te ontdekken en worden we deelgenoot van zijn kleurrijke ontmoetingen met badgasten en strandjutters, bloemenverkopers en strandwerkers, vissen en ijsjes.

Aan de hand van het hoofdpersonage exploreert auteur en regisseur Nathalie Teirlinck het universele verlangen naar geborgenheid en een thuis. Een modern sprookje dat op een speelse manier reflecteert over prangende thema's als 'anders zijn', vriendschap en eigenwaarde.

Met prachtige illustraties van kunstenares Ingrid Godon, inclusief openvouwers.

-Taal: Nederlands
-Uitgeverij: MER books
-Pagina's: 64
-Afmetingen: 240 x 185mm
Kleur: prints
Anna Pops is een winkel met hippe KINDERSCHOENTJES voor stappers tot maat 40. Na 4 jaar hebben we ons assortiment ook uitgebreid met leuke KINDERKLEDIJ. Anna Pops is ontstaan uit het verlangen om onze dochters (Fauve en Loïs) te laten schitteren en uit de fascinatie van de mama voor ORIGINELE dingen. Dat de papa oog heeft voor schoonheid als architect is mooi meegenomen. We starten Anna Pops als een kleinschalig project met een winkel in ons eigen huisje. Ondertussen hebben we er ook al een zusje bij; onze online webshop waar je onze volledige collectie kinderschoenen kan aankopen. In februari 2016 hebben we ons winkelpand verdriedubbeld. Onze doelstelling is een collectie KLEURRIJKE, originele en kwalitatieve stappers samen te stellen waar alle papa's en mama's fier hun rakkers zien in rondlopen. Milieuvriendelijkheid van het materiaal en het AMBACHTELIJKE productieproces staan garant voor KWALITATIEF schoeisel.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u