Anna Pops - Boek Wonderbaarlijke feiten over baby dieren
Anna Pops boeken Boek Wonderbaarlijke feiten over baby dieren
Anna Pops boeken Boek Wonderbaarlijke feiten over baby dieren
 

Boek Wonderbaarlijke feiten over baby dieren

ANNA POPS

17,50 €   Incl. 21% btw

Een vrolijk, zwart-wit geïllustreerd bladerboek met grappige weetjes!
Wonderbaarlijke feiten over babydieren is een lief klein boekje en maakt deel uit van een serie boeken over dieren. Maar ondanks dat het boek over babydieren gaat, is het boek van Säfström niet per se alleen geschikt voor de allerkleinsten. Weliswaar zullen zij ook kunnen genieten van het kijken naar de diverse diersoorten, maar het zijn de bijzondere feiten die het boek zo boeiend maken en wat juist voor oudere kinderen interessant is om te lezen.

Wie houdt er niet van babydieren?
De okergele katoenen omslag is de enige kleur die we in het boek zullen aantreffen. De tekst en de dieren zijn afgedrukt in het zwart. Denk echter niet dat door het ontbreken van de kleur de afbeeldingen niet aansprekend zullen zijn. Juist door de eenvoud is er veel ruimte voor dat wat de dieren uniek maakt en wil je ze stuk voor stuk met aandacht bekijken. De afgebeelde dieren lijken uit slechts een aantal lijnen te bestaan, maar wanneer je beter kijkt zul je een patroon een streepjes, stippen en andere vormen zien. Ondanks hun eenvoud zijn ze de dieren duidelijk herkenbaar.

De uit Stockholm afkomstige Maja Säfström (1987) is architect en illustrator. Haar stijl kenmerkt zich door eenvoud waarbij ze vooral gebruik maakt van zwart en wit en soms een enkele, vaak aardse, kleurtint. En dat is ook terug te zien in het bescheiden boek Wonderbaarlijke feiten over babydieren.

Maja Säfström verzamelde de leukste en gekste feiten over babydieren: van de zwangerschap (bij zeepaardjes zijn de vaders zwanger!) tot de bevalling (kamelen worden geboren zonder bulten!) en de opgroeifase (schapen herkennen hun lammetjes aan hun stem!).
Deze en nog veel meer verrassende weetjes zijn in dit boek kunstig verweven met Säfströms hartveroverende tekeningen. Naast de koala’s en de wilde zwijnen lezen we over nog 49 andere dieren. Van bekende soorten als pinguïns, olifanten en bijen tot veel minder bekende als Tasmaanse duivels, reuzenkraak en maleo’s.

- 112 pagina's
- 15 x 19 cm
- Hardcover
- Leuk om samen met kinderen te lezen, maar ook leuk voor kinderen om zelf te lezen.
- Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.
- Uitgeverij Podium
Kleur: prints, geel
15 x 19 cm
Anna Pops is een winkel met hippe KINDERSCHOENTJES voor stappers tot maat 40. Na 4 jaar hebben we ons assortiment ook uitgebreid met leuke KINDERKLEDIJ. Anna Pops is ontstaan uit het verlangen om onze dochters (Fauve en Loïs) te laten schitteren en uit de fascinatie van de mama voor ORIGINELE dingen. Dat de papa oog heeft voor schoonheid als architect is mooi meegenomen. We starten Anna Pops als een kleinschalig project met een winkel in ons eigen huisje. Ondertussen hebben we er ook al een zusje bij; onze online webshop waar je onze volledige collectie kinderschoenen kan aankopen. In februari 2016 hebben we ons winkelpand verdriedubbeld. Onze doelstelling is een collectie KLEURRIJKE, originele en kwalitatieve stappers samen te stellen waar alle papa's en mama's fier hun rakkers zien in rondlopen. Milieuvriendelijkheid van het materiaal en het AMBACHTELIJKE productieproces staan garant voor KWALITATIEF schoeisel.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u