Aymara - Ecru katoenen pull
Aymara knitwear Ecru katoenen pull
Aymara knitwear Ecru katoenen pull
Aymara knitwear Ecru katoenen pull
 

Ecru katoenen pull

AYMARA

Dit item is uitverkocht
De truien van Aymara zijn tijdloze musthaves in de kleerkast van je kleine rakker! Makkelijk te dragen voor eender welke gelegenheid. Heerlijk zacht stof die niet kribbelt. Een trui met lange mouw. Bij de hals is hij elegant afgewerkt met een subtiel blauw lijntje en onderaan de mouwen en aan de onderkant afgewerkt met een ribboord. De ademende kwaliteit zorgt voor optimaal draagcomfort.
De Aymara knitwear collectie is ontworpen in België en geproduceerd in hun eigen breifabriek in Arequipa, in het zuiden van Peru.
Materiaal: 100% Peruviaanse Pima katoen.
Kleur: ecru
tailleert een maat kleiner
Een liefdevolle mix van Belgisch design, buitengewone stoffen en vakmanschap uit Peru. Prachtig knitwear voor jongens en meisjes met de mooiste patronen en kleuren. De collecties zijn ontworpen in België en geproduceerd in een eigen breifabriek in Arequipa, in het zuiden van Peru. Kwalitatief, tijdloos én duurzaam: ze gebruiken enkel natuurlijke producten zoals alpacawol, merinowol en organisch katoen.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u