Aymara - Blauw gestreepte fijne pull Aymara
Aymara t-shirts Blauw gestreepte fijne pull Aymara
Aymara t-shirts Blauw gestreepte fijne pull Aymara
 

Blauw gestreepte fijne pull Aymara

AYMARA

Dit item is uitverkocht
Deze gestreept fijn gebreide pull van Aymara is de ultieme basic. Deze pull met mooie mouwinzet kan namelijk altijd, of je deze nu op een feestje draagt of in je vrije tijd.
Hier in het fijn ecru en blauwgestreept. Een 3/4 mouw. Fijne halsboord. De ademende kwaliteit zorgt voor optimaal draagcomfort.
De Aymara knitwear collectie is ontworpen in België en geproduceerd in hun eigen breifabriek in Arequipa, in het zuiden van Peru.
Samenstelling: 75% linnen 25% katoen
Kleur: blauw, blauw,beige,prints,ecru
tailleert klein
Een liefdevolle mix van Belgisch design, buitengewone stoffen en vakmanschap uit Peru. Prachtig knitwear voor jongens en meisjes met de mooiste patronen en kleuren. De collecties zijn ontworpen in België en geproduceerd in een eigen breifabriek in Arequipa, in het zuiden van Peru. Kwalitatief, tijdloos én duurzaam: ze gebruiken enkel natuurlijke producten zoals alpacawol, merinowol en organisch katoen.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u