Diadora - Winner Creamy grey rock/white
Diadora sneaker Winner Creamy grey rock/white
Diadora sneaker Winner Creamy grey rock/white
Diadora sneaker Winner Creamy grey rock/white
Diadora sneaker Winner Creamy grey rock/white
Tijdloos

Winner Creamy grey rock/white

DIADORA

100 €   Incl. 21% btw

Ontmoet de Winner Creamy, een heruitgave uit de catalogus van 1991 die de klassieke silhouet van de '90s tennissneakers eer aandoet.

Deze schoenen, ooit het favoriete keuze van top Italiaanse kampioenen, zijn nu een opvallend stuk in de streetwear-scene. Met een constructie van lederen overlays bieden ze zowel stabiliteit als comfort. De Creamy versie is een zachte, subtiele twist met een naadloze mix van zacht suède en varkensleren details, allemaal samengevoegd in een harmonieus kleurenpalet vol verschillende texturen.

Een tijdloos stijlvol stuk dat zijn winnende erfenis voortzet.


Kleur: wit
tailleert normaal
Het woord, Diadora, komt van het Grieks, "dia-dora", wat "het delen van geschenken en eerbetoon" betekent. Het delen van succes, teamgeest in competitieve sportactiviteiten, competitie die zowel de teamleden als de tegenstanders waardig zijn, zijn enkele van de essentiële principes die inherent zijn aan het handelsmerk Diadora. Winnen, is geen doel op zich, het is het hart van ons bedrijf dat wij als wereldwijde leider in de Sport, Lifestyle en Safety markt naar voren willen brengen, door middel van merken die gevestigd zijn op enthousiasme, geavanceerde stijl en technologische innovattie. Diadora is een italiiaans sportief merk waarvan Anna Pops de bijzondere collecties aanbiedt.   ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u