Diadora - Witte runner sneaker
Diadora sneaker Witte runner sneaker
Diadora sneaker Witte runner sneaker
Diadora sneaker Witte runner sneaker
Diadora sneaker Witte runner sneaker
Diadora sneaker Witte runner sneaker
Diadora sneaker Witte runner sneaker
Tijdloos

Witte runner sneaker

DIADORA

100 €   Incl. 21% btw

Het open mesh bovenwerk, de op 2000 geïnspireerde middenzool, de zilveren details - elk element van de Y2K esthetiek is hier. Maak kennis met SAO-KO 280 WN.

Saoko' is afgeleid van een Afrikaanse term die staat voor 'ritme', 'energie' en 'beweging'. Die essentie, die een iconisch tijdperk van hardlopen definieert, is ingekapseld in deze damessneaker, die Diadora's vroegere esthetiek nieuw leven inblaast.
Kleur: wit
tailleert klein
Het woord, Diadora, komt van het Grieks, "dia-dora", wat "het delen van geschenken en eerbetoon" betekent. Het delen van succes, teamgeest in competitieve sportactiviteiten, competitie die zowel de teamleden als de tegenstanders waardig zijn, zijn enkele van de essentiële principes die inherent zijn aan het handelsmerk Diadora. Winnen, is geen doel op zich, het is het hart van ons bedrijf dat wij als wereldwijde leider in de Sport, Lifestyle en Safety markt naar voren willen brengen, door middel van merken die gevestigd zijn op enthousiasme, geavanceerde stijl en technologische innovattie. Diadora is een italiiaans sportief merk waarvan Anna Pops de bijzondere collecties aanbiedt.   ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u