Maison Mangostan - Cowboyboot in bruin met zilver
Maison Mangostan Laarzen Cowboyboot in bruin met zilver
Maison Mangostan Laarzen Cowboyboot in bruin met zilver
Maison Mangostan Laarzen Cowboyboot in bruin met zilver
Maison Mangostan Laarzen Cowboyboot in bruin met zilver
 

Cowboyboot in bruin met zilver

MAISON MANGOSTAN

188 €   Incl. 21% btw

Cowboylaarzen zijn helemaal trendy en mogen dan ook niet je schoenenkast ontbreken! Alhoewel ze nooit echt helemaal ‘uit de mode’ zijn geweest steekt het gevoel van ‘vroeger’ toch direct de kop weer op.
Stoere bruine laarzen met zilverkleurige vlammen-details van Maison Mangostan. Afgewerkt met een gebogen zilveren rand aan de bovenzijde van de schacht. Zonder rits, gewoon zo aan te trekken. De laarzen zijn volledig gemaakt van leer. Draag ze onder een leuke jurk of over je favoriete jeans voor een super stoer effect. Met zwarte rubberen zool.
Kleur: bruin, zilver,prints
tailleert normaal
De schoenen van het Spaanse merk Maison Mangostan zijn vrolijk, lekker opvallend en zichtbaar met zorg gemaakt. Elk paar schoenen is uniek net als de kinderen die ze zullen dragen. Naast dat de kinderschoenen van Maison Mangostan een genot zijn om naar te kijken, zitten ze ook nog eens erg comfortabel. Daarbij zijn de kinderschoenen gemaakt op een milieuvriendelijke manier, met aandacht voor detail en een zorgvuldige selectie van materialen.   ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u