Monk & Anna - Rugzak Herb  sienna
Monk & Anna boekentas Rugzak Herb  sienna
Monk & Anna boekentas Rugzak Herb  sienna
 

Rugzak Herb sienna

MONK & ANNA

80 €   Incl. 21% btw

Deze prachtige, tijdloze rugzak van Monk & Anna, is niet alleen praktisch, maar staat door zijn mooie uitstraling ook nog eens heel stijlvol.
De Herb rugzak van Monk & Anna is gemaakt van Vegan leather, heeft een natuurlijk linnen binnenkant en is voorzien van een zwart metalen rits boven, om de rugzak extra goed af te sluiten.
Dankzij de verstelbare schouderbanden kan je de rugzak comfortabel dragen tijdens een dagtripje naar het werk of naar school.


Afmeting: 30 x 54 cm
Kleur: sienna

Materiaal: vegan leather, natural linen
Dat betekent dat bij het maken van deze rugzakken geen dierlijke materialen worden gebruikt. De tassen worden gemaakt van ‘faux leather’ van een hoge kwaliteit.
Als je dus een echte leerliefhebber bent maar je uit principiële redenen toch liever geen leer draagt, dan zijn de rugzakken echt jouw ding.

Onderhoud: inspuiten met een impregneerspray tegen de regen zoals een echte lederen rugzak. Indien ze vuil is mag je deze afwassen met een niet te natte doek en laten drogen (niet bij de verwarming).

Kleur: rood
bag folded - 28 x 11 x 40 cm
shoulder handles - 82 cm total length (adjustable to size)
Een groot avontuur, producten waar we van houden, maken we met een draai van hem of haar. Laten we samen gaan, dit is Monk & Anna. Monk & Anna is een Nederlands merk, opgericht in 2015. 'In een wereld die al zoveel mooie dingen bevat, maken we alleen producten waar we van houden. Een verscheidenheid aan dingen voor je bureau, woonkamer, badkamer, kast of gewoon om met u mee te reizen. Voor hem, haar en kleine of grote mensen. Met oog voor kleine details zijn onze producten verhalen op zich. '  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u