Ocra - Bottine in groene nubuck
Ocra eerste stapper Bottine in groene nubuck
Ocra eerste stapper Bottine in groene nubuck
Ocra eerste stapper Bottine in groene nubuck
Ocra eerste stapper Bottine in groene nubuck
Anna Pops creatie - Tijdloos

Bottine in groene nubuck

OCRA

115 €   Incl. 21% btw

Stijlvolle en klassieke bottine met veters volledig in groene nubuck. Deze schoenen zijn tijdloos! Een schoen voor de eerste stappers tot de al iets grotere kids. Volledig in leder, met een uitneembare zool met voetbed en een rubberen zool. Deze kunnen zowel door jongens als door meisjes worden gedragen. Volledig gepersonaliseerd door Anna Pops.
Kleur: groen
tailleert normaal
Ocra is een kleine Italiaanse fabrikant met een heel bijzonder motto: terug naar de natuur. Ocra werd opgericht om uitstekende en handgemaakte producten te maken die mens en milieu niet of nauwelijks schaden. Ocra wordt gedefinieerd door geschikte ontwerpen en innovatie, gecombineerd met traditioneel Italiaans vakmanschap om echt unieke schoenen te ontwikkelen waar alle kinderen van houden. Ocra is gebaseerd op de kleuren van de aarde. De naam Ocra (oker in het Italiaans) behoort tot één van de warme kleuren die je vaak in de schoenen terug ziet. De leders zijn allemaal natuurlijk gelooid en gevoerd met ongekleurd kalfsleder waardoor de schoenen optimaal ademend zijn.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

Repops special event op zaterdag 14 december! Klik hier voor meer info.
Onze lokale levensstijl heeft een belangrijke impact op het globale milieu. Met Repops willen we deze bewustwording integreren in het DNA van Anna Pops.

PROGRAMMA
- ontdek onze nieuwe collectie kwalitatieve tweedehandsitems Repops.
- maak een knuffeldier van onze ongebruikte stock samen met de dames van Just Kidding.
- krijg een preview van onze solden in januari en maak alvast een preselectie van jouw favoriete items.