Reef - Zwarte slippers voor vrouwen en mannen
Reef teenslipper Zwarte slippers voor vrouwen en mannen
Reef teenslipper Zwarte slippers voor vrouwen en mannen
Reef teenslipper Zwarte slippers voor vrouwen en mannen
 

Zwarte slippers voor vrouwen en mannen

REEF

35 €   Incl. 21% btw

De Reef Slidely is de verstandige keuze voor degenen die niet met teenslippers aan de slag gaan - schuif uw voeten in deze sandalen en je bent vertrokken!
Met boog steun en een grippy buitenzool - deze Slidely Reef slip op sandalen zijn ideaal voor het zwembad of de sportschool kleedkamer.
Uitgerust met anatomische boogsteun om je comfortabel door elk avontuur te loodsen.
Kleur: zwart
tailleert normaal
6 = 37/38
7 = 39
8 = 40
9 = 41/42
Reef's 30-jarige erfgoed is geboren uit een idee van Fernando en Santiago Aguerre, ondernemers en broers uit Zuid-Amerika met een liefde voor surfen en strand cultuur. Om hun visie tot leven te brengen, verhuisden de broers naar Zuid-Californië om het merk Reef te beheren. De productie gebeurt in Sao Paulo Brazilië. In 1984 werden ze voor het eerst geproduceerd, de iconische sandaal dat Reef de marktleider in de open-teen schoenen gemaakt heeft. Reef maakt continu hoge kwaliteit, comfortabele sandalen en surf kleding voor een actieve levensstijl. Hun producten zijn eco-vriendelijk en ze streven er voortdurend naar om de omgeving te verbeteren.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u