Pedag International - Katoenen inlegzool
Pedag International inlegzolen Katoenen inlegzool
Pedag International inlegzolen Katoenen inlegzool
Pedag International inlegzolen Katoenen inlegzool
Pedag International inlegzolen Katoenen inlegzool
 

Katoenen inlegzool

PEDAG INTERNATIONAL

9,50 €   Incl. 21% btw

Wanneer je kind een smalle voet heeft, of tussen twee maten valt, dan lossen we dit vaak op met een zooltje. Een zooltje staat gelijk aan een halve maat. Je gebruikt dezelfde maat van de maat van de schoen tenzij de schoen klein tailleert.
We gerbuiken de Pedag Summer zool, dit is een badstof inlegzool met latex onderlaag voor een zacht loopcomfort. Het natuurlijke katoenen badstof neemt vocht op voor droge, geurvrije voeten.
Kleur: wit
tailleert normaal
In 1955, Hartmut Schelchen, oprichter van Schelchen GmbH, streefde naar het doel om een ideale werkomgeving te creëren voor zijn werknemers en de productie van duurzame producten van hoge kwaliteit van de pedagogische merk. Zijn producten moesten echt nuttig voor zijn klanten. Pedagogische is deze bedrijfsfilosofie bewaard gebleven tot op de huidige dag: we zijn trots op onze kwalitatief hoogwaardige producten en we onze focus op mensen - het is allemaal over jou! Pedag voetverzorging producten zijn gebaseerd op state-of-the-art kennis en onze nauwe samenwerking met orthopedisten en orthopedische technici. pedagogische producten "made in Germany". Hun kwaliteit is te wijten aan geselecteerde prime-kwaliteit van de grondstoffen, hoge productiviteit en een veeleisende systeem voor kwaliteitscontrole. We gebruiken voornamelijk natuurlijke grondstoffen in onze producten - voor een natuurlijk welzijn en een ideale schoen klimaat. Wij willen u te overtuigen van de kwaliteit van onze pedagogische producten. Ervaar het zelf: probeer onze zolen! Plaats een pedagogische ondersteuning van de voet in je linker schoen en laat de rechter een zonder. U zult merken het verbeterde comfort meteen bij het aantrekken van uw schoenen. Je zult het voelen!  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u