Collonil - Collonil zolen reiniger
 

Collonil zolen reiniger

COLLONIL

9,95 €   Incl. 21% btw

Wat waren ze mooi toen je ze uit de doos trok, die parelwitte sneakers. Maar nu is de zool grauw... Bij deze heeft Collonil een oplossing!

Carbon Lab Midsole Cleaner.
Ideaal voor het reinigen van alle soorten zolen! Makkelijk in gebruik. Breng aan op een doek, verdeel het over de midsole met ronddraaiende bewegingen. Vervolgens uitwrijven met een schone doek.
Kleur: transparant
Uw partner in schoenverzorging Frans Muller levert een compleet assortiment kwalitatief hoogwaardige schoenverzorgingsproducten aan de schoenenbranche in de Benelux; schoenverzorging, inlegzolen, voetsupport,schoenspanners, veters en voetverzorgingsproducten. Voor klassieke collecties maar ook voor uw modekleuren en materialen voor de komende collecties. Het hart van het productenaanbod is de Collonil collectie, wereldwijd een premiummerk op het gebied van schoenverzorging. Naast exclusieve merkproducten levert Frans Muller ook Private labels, indien gewenst.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u